Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε για το Global Game Jam [Athens] 2018

*
Το 6ο κατά σειρά Global Game Jam [Athens] λαμβάνει χώρα μεταξύ 26 και 28 Ιανουαρίου και, ως συνήθως, είναι μια πρόκληση για επίδοξους και πιο έμπειρους developers, αφού μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ετοιμαστεί παιχνίδι με βάση το θέμα που αποκαλύπτεται από την κεντρική επιτροπή της διοργάνωσης και ακολουθείται από όλες τις τοπικές διοργανώσεις που τρέχουν παράλληλα. Το Enternity θα είναι εκεί (άρα θα «τρέχουμε» κι εμείς παράλληλα). Για λεπτομέρειες, ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου.



Global Game Jam [Athens] 2018
Tο 6ο Global Game Jam [Athens] θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26-28 Ιανουαρίου 2018 στον χώρο της Διπλάρειου Σχολής. Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και ατομική πρωτοβουλία και συνδιοργανώνεται από την Gifted Hellas ΑΜΚΕ, την ViRA (Virtual Reality Applications) και την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Γ.Γ.Ε.Ε), ενώ για την τρέχουσα χρονιά Media Partner είναι η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Για 48 ώρες game developers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν παιχνίδια (video games, επιτραπέζια, παιχνίδια δρόμου, εκπαιδευτικά παιχνίδια), προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία, στη βάση ενός κοινού θέματος το οποίο θα δοθεί από την κεντρική οργανωτική επιτροπή στην Καλιφόρνια την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. Όλα τα παιχνίδια που δημιουργούνται, δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Global Game Jam ώστε να είναι προσβάσιμα από όλους. Το Global Game Jam απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και είναι δωρεάν. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες: www.globalgamejamathens.gr, www.facebook.com/giftedgamejam 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*